Search
Close this search box.

Sekulako zerbait prestatzen ari gara Zallan

ENKARTERRI
FEST 2024
 

Sekulako zerbait prestatzen ari gara Zallan

ENKARTERRI FEST 2024

Hurrengo edizioa

2024ko ekainak 1 eta 2

Hurrengo edizioa

2024ko ekainak 1 eta 2

Hatzak miazkatzeko moduko asteburua

Ondo jatearen, zapore-dibertsitatearen eta tradizio eta modernotasunaren arteko elkartzearen aldeko apustua da Enkarterri Fest. Sukaldaritza artea izan daitekeela egiaztatu nahi dugu. Zallako Udaletxeko lorategietan izango gara irailaren 16 eta 17an.
 

Showcooking

Bueltan dira showcooking saioak Enkarterri Fest-en! Era guztietako errezetak egiten ikasiko duzu izen handiko sukaldarien eskutik, Zallako tipula morearen ukitu bereziarekin.

Pintxoen ibilbidea

Zallako tabernek pintxo esklusibo bana prestatuko dute. Proba itzazu guztiak nahi duzun eran edo txakolinarekin uztartuta establezimendu batzuek eskainiko dituzten dastaketetan.

Tailerrak

Etxeko txikienek berezko esparrua izango dute Enkarterri Fest jaialdian, eta primeran pasatuko dute era guztietako errezetak egin eta elikadurari buruz ikasi bitartean. Eman izena!

Dastaketak

Gozatu betiko sukaldaritzaz eta dastatu zapore berriak chef eta sukaldari onenen eskutik. Sakatu hemen dastaketa gidatuetan izena emateko. On egin!

Enkarterri Market

Tentazioan erortzeko eta zapore onenak lortzeko gunea: garagardo, txokolate eta kafe artisauak, marmeladak eta ogiak, txakolinak, gaztak eta, jakina, gure tipula morea.

Eta askoz gehiago...

Dastaketa bizkorrak... izena eman gabe

Ardo, gazta, kontserba eta beste produktu askoren dastaketa bizkorrak, Penedés-eko jangaietan arreta berezia jarriz. Izena eman gabe!

Jateko txokoak

Food truck-ak, Penedèsko txokoa, Zallako tabernek egindako pintxo esklusiboen dastaketa gidatuak eta askoz gehiago. Jateko aukerarik ez da faltako!

Doako autobusak Bilbotik

Gozatu Enkarterri Fest jaialdiaz kezkarik gabe! Etorri Zallara eta itzuli Bilbora gure doako autobus zerbitzuarekin. Sakatu hau informazio gehiago lortzeko eta erreserba egiteko.
Penedès Kataluniako eskualde bat da, ardogintza-tradizioagatik ezaguna. Izan ere, bertako ardoek ospea irabazi dute mundu osoan eta berezko jatorri-deitura daukate. Baina Penedèsko gastronomiak askoz gehiago ere eskaintzen du… Dastatu gure zaporeak Enkarterri Fest-en izango dugun postuan!

Penedès,
lurralde
gonbidatua

 
Gramona eta Joselito,
marka gonbidatuak

Gozo-gozoak dira banan-banan, baina batera ahogozoa egiten duten bikote bitxia osatzen dute. Munduko urdaiazpikorik onenaren eta tradizio handiko upeltegi (Penedèskoa) baten arteko uztarketa bikaina. Marka gonbidatuen karpan aurkituko gaituzu!

Penedès,
lurralde
gonbidatua

Penedès Kataluniako eskualde bat da, ardogintza-tradizioagatik ezaguna. Izan ere, bertako ardoek ospea irabazi dute mundu osoan eta berezko jatorri-deitura daukate. Baina Penedèsko gastronomiak askoz gehiago ere eskaintzen du… Dastatu gure zaporeak Enkarterri Fest-en izango dugun postuan!
gyj

Penedès Kataluniako eskualde bat da, ardogintza-tradizioagatik ezaguna. Izan ere, bertako ardoek ospea irabazi dute mundu osoan eta berezko jatorri-deitura daukate. Baina Penedèsko gastronomiak askoz gehiago ere eskaintzen du… Dastatu gure zaporeak Enkarterri Fest-en izango dugun postuan!

Penedès,
lurralde
gonbidatua

Gramona eta Joselito,
marka
gonbidatuak

Gozo-gozoak dira banan-banan, baina batera ahogozoa egiten duten bikote bitxia osatzen dute. Munduko urdaiazpikorik onenaren eta tradizio handiko upeltegi (Penedèskoa) baten arteko uztarketa bikaina. Marka gonbidatuen karpan aurkituko gaituzu!

Gramona eta Joselito,
marka gonbidatuak

Gozo-gozoak dira banan-banan, baina batera ahogozoa egiten duten bikote bitxia osatzen dute. Munduko urdaiazpikorik onenaren eta tradizio handiko upeltegi (Penedèskoa) baten arteko uztarketa bikaina. Marka gonbidatuen karpan aurkituko gaituzu!

Zallako tipula morearen enbaxadorea

Txema Llamosas

Enkarterri Fest-eko edizio bakoitzean, sukaldari ospetsu bat Zallako tipula morearen enbaxadore izendatzen dugu. Oraingo honetan, Karrantzako Casa Garras jatetxeko (Michelin gidan gomendatua) chefa den Txema Llamosak bere gain hartuko du gure produktu gastronomiko ezagunena aldarrikatzeko ardura.

Txema Llamosas

Tipula morearen enbaxadorea

Txema Llamosas

Enkarterri Fest-eko edizio bakoitzean, sukaldari ospetsu bat Zallako tipula morearen enbaxadore izendatzen dugu. Oraingo honetan, Karrantzako Casa Garras jatetxeko (Michelin gidan gomendatua) chefa den Txema Llamosak bere gain hartuko du gure produktu gastronomiko ezagunena aldarrikatzeko ardura.

Enkarterri Fest argazkietan