


Agenda
17:00 Jardunaldiaren irekiera
17:10 Hitzaldia: David de Jorge:
“Michelinik gabe, ero moduan. Edo nola bihurtu nintzen txerri hegalari”
17:50 Mahai-ingurua: “Norantz doa txakolina. Goi mailako gastronomiarekin uztartu daiteke?”
• Andreas Kubach, Master of wine.
• Ismael Álvarez, Nerua Jatetxeko sommelierra.
• Itziar Insausti, enologoa eta Doniene Gorrondona upeltegiko arduraduna.
• Moderatzailea: Iñaki Suárez, sommelierra eta UAESeko (Sommelierren Espainiako Elkarteen Batasuneko) Batzorde Teknikoko kidea.
18:30 Mahai-ingurua: “Lehorretik itsasora”
• Saioa Urkiza, Epetxa Abeletxea.
• Jurgi Bretón, “Matxitxako”ko gerentea (Bakio).
• Javier Garro, Lorra Elkartea.
• Moderatzailea: Aitor Buendía, La Ruta Slow saioko zuzendaria.
19:10 “Elkarrizketak sukaldean” Ángel León eta Benjamín Lanaren arteko elkarrizketa.
19:50 Atsedena
20:15 Jantour Sariak
Aitorpen publiko bat eskainiko zaie gure lurraldea erreferente gastronomiko bilakatzen parte hartzen duten profesional eta eragile garrantzitsuenei.
Kategoriak:
– Hurbileko ekoizlearen sustapena. Zallako Tipula Morea.
– Ardoaren Mundua.
– Miniaturako sukaldaritzarik onena.
– Lehen sektoreko ibilbide profesionala.
– Sukaldari Berri Onena.
– Sukaldari Maisu Onena.
– Egindako ibilbideari eskainitako omenaldia.